Frisk opp terrassen og utekjøkkenet

LUNE VÅRDAGER

maritime toner

kjøp maritime varer

Rødt, hvitt & blått

pynt til dagen

Nytt mønster

Sy antrekket selv

feiende flott

17. mai favoritter

For hele familien

Kreativ påske

Påsken nærmer seg med stormskritt og vi har supre ideer til kreative prosjekter, hvor barna også kan være med. Du kan for eksempel lage et unikt bordarrangement med elegante linservietter og egg eller lage fargerike, eggformede pomponger av  garnrestene dine, som du kan bruke både til pynt og eggjakt med barna.

sterke trender

Sterke trender

lin & blomster

Månedens tilbud

Fargerike prosjekter

tekstilmaling

Kom raskt i gang med ditt neste prosjekt

Kreative kits

Siste nytt

nye gardiner?

VI ❤ BOMULLSGARN

borddekning

STOFF I ALLE NYANSER

Velkommen til Stoff & STILs webshop – her kan du finne et stort utvalg av metervarer, snittmønstre, garn, garnoppskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY prosjekter. To ganger i året lanserer vi en ny hovedkolleksjon og en katalog, som løpende suppleres av mindre kolleksjoner. Alle kolleksjoner avspeiler dagens trender både innenfor mote og bolig.


Både webshoppen og  de fysiske butikkene bugner av lekre og moteriktige metervarer, som du kan bruke til utallige forskjellige formål. Vi har f.eks et stort sortiment innenfor motestoffer, som du kan bruke til å skape din egen og personlige garderobe med elementer som avspeiler din stil. Uansett om du ønsker å sy en ny bluse, en bukse eller kanskje en ny kjole eller jakke, så kan du hos Stoff & STIL finne både snittmønster og stoff, som passer til ditt prosjekt. Av egnede metervarer kan vi nevne viskose, jersey, bistretch, blonde, brokade, silke, sateng, chiffon, denim, jacquard, bomull m.m.


Vi har også et stort utvalg av moderne boligstoffer, som gjør det lett for deg å følge  trenden i din innredning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, kanvas, dralon, møbelstoff, halvpanama, gobelin, voksduk, mørkleggingsstoffer, dusjforheng m.m.


Vårt sortiment av barnemetervarer inkluderer både bløte og lekre jersey kvaliteter, som egner seg perfekt til hjemmesydde barneklær, samt bomullsstoff med flotte barneprint, som egner seg til hjemmesydd sengetøy, puter, stellematter, bamser og morsomme detaljer på barnerommet.


Vi fører et bredt sortiment av kvalitetsgarn, som blant annet omfatter deilige og populære kvaliteter som mohair, merino, ull, kid mohair. Vi har også et stort utvalg av bomullsgarn, som egner seg perfekt til å hekle koselige bamser og tilbehør til boligen.