Florlette metervarer

Florlette metervarer

SUPERTREND:
DENIM

Metervaren som aldri går av moten! Oppdag våre mange mønstre og utvid garderoben med mange andre denimantrekk enn bare jeans

Vil du med på piknik?

Kan du tenke deg noe mer sommerlig enn en piknik i det fri? Vi har laget et nytt mønster på en stor veske, med plass til alt du trenger til en fin piknik. Kanskje er det akkurat den du mangler til neste utflukt? Følg lenken så finner du alt du trenger for å komme i gang.

SHOP ALLE DELE​​​​​​​​​​​​​​

DEKK OPP I DET FRI

Er du klar for frokost i det fri? I vårt store utvalg av utendørsstoff finner du alle mulige varianter. Vi har både tekstilvoksduker, PVC-voksduker og dralon - en kvalitet som er både elegant og praktisk, med sin vannavvisende overflate, høye lysekthet og spesielt gode slitestyrke.

NEED MORE

INFORMATION?


STOFF I ALLE NYANSER

Velkommen til Stoff & STILs webshop – her kan du finne et stort utvalg av metervarer, snittmønstre, garn, garnoppskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY prosjekter. To ganger i året lanserer vi en ny hovedkolleksjon og en katalog, som løpende suppleres av mindre kolleksjoner. Alle kolleksjoner avspeiler dagens trender både innenfor mote og bolig.


Både webshoppen og  de fysiske butikkene bugner av lekre og moteriktige metervarer, som du kan bruke til utallige forskjellige formål. Vi har f.eks et stort sortiment innenfor motestoffer, som du kan bruke til å skape din egen og personlige garderobe med elementer som avspeiler din stil. Uansett om du ønsker å sy en ny bluse, en bukse eller kanskje en ny kjole eller jakke, så kan du hos Stoff & STIL finne både snittmønster og stoff, som passer til ditt prosjekt. Av egnede metervarer kan vi nevne viskose, jersey, bistretch, blonde, brokade, silke, sateng, chiffon, denim, jacquard, bomull m.m.


Vi har også et stort utvalg av moderne boligstoffer, som gjør det lett for deg å følge  trenden i din innredning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, kanvas, dralon, møbelstoff, halvpanama, gobelin, voksduk, mørkleggingsstoffer, dusjforheng m.m.


Vårt sortiment av barnemetervarer inkluderer både bløte og lekre jersey kvaliteter, som egner seg perfekt til hjemmesydde barneklær, samt bomullsstoff med flotte barneprint, som egner seg til hjemmesydd sengetøy, puter, stellematter, bamser og morsomme detaljer på barnerommet.


I vårt garnunivers FRAYA finner du et bredt sortiment av kvalitetsgarn, som blant annet omfatter nydelige og populære kvaliteter som f. eks. mohair, ull, merinoull, kid mohair og dessuten et stort utvalg av bomullsgarn som egner seg perfekt til å hekle morsomme dyr til barna og lekkert tilbehør til boligen. Alle FRAYAs strikke- og hekleoppskrifter er gratis og inndelt i fire forskjellige nivåer, så det er enkelt å komme i gang med prosjektene.