Lanterne DIY3028_lantern_string_knotting.jpg

  1. Lanterne DIY3028_step.jpg
    1.Start med å klippe seks snorer à 90 cm. Brenn gjerne alle endene med en lighter, slik at de ikke frynses opp.
  2. Lanterne DIY3028_step2.jpg
    2.Brett den ene snoren på midten, og legg den foran deg. Brett den neste snoren og knytt den rundt den første, som vist på bildet. Fortsett på samme måte med de fire neste snorene.
  3. Lanterne DIY3028_step3.jpg
    3.Før endene gjennom løkken, og stram til, slik at det dannes en stjerne. Nå er bunnen laget, og du kan knytte opp langs glasset, hele veien rundt, som vist.
  4. Lanterne DIY3028_step4.jpg
    4.Når du har knyttet hele veien opp, klipper du resterende ender slik at de blir ca. 2 cm.
  5. Lanterne DIY3028_step5.jpg
    5.Klipp til en snor på ca. 170 cm som kan snurres rundt toppen av glasset Knytt fast den ene enden i en av de øverste knutene, og påfør litt lim på enden, slik at den sitter fast på glasset under snurringen.
  6. Lanterne DIY3028_step6.jpg
    6.Snurr hele veien rundt til du oppnår ønsket resultat. Påfør lim på enden, og stikk den ned bak snoren som er snurret rundt.
  7. Lanterne DIY3028_step7.jpg
    7.Klipp til en snor på ca. 100 cm. Stikk snoren ned bak snoren som er snurret rundt, og knytt den fast med en knute. Bruk gjerne lim, og skjul enden under snorene. Lag et håndtak av passende størrelse, knytt snoren fast i den andre siden og legg den gjerne dobbelt tilbake. Bruk mer løs snor i håndtaket hvis du ønsker et kraftigere håndtak.
  8. Lanterne DIY3028_step8.jpg
    8.Ta en snor på ca. 190 cm, og knytt den fast. Skjul enden bak snorene. Snurr pent rundt snorene i håndtaket. Skul alle løse ender ved å snurre stramt. Avslutt med å knytte en knute, påfør lim og skjul enden bak snorene.

Lanterne